3

Som nogen af jer sikkert ved har Polka været med i en del forskellige fotokampagner men nu er det Rosies tur til at overtage podiet som kendis kat.

5I sommers blev vi kontaktet af et produktionsselskab i København der skulle bruge en anderledes kat til et nyt tv show. Desværre var der ingen af mine københavnske kollegaer der havde tiden til det så Rosie og jeg tog turen til storbyen.

Vi ankom i en kæmpelejlighed ved rådhuspladsen og jeg fik kort fortalt at det var en sitcom/reality serie om 4 venner og deres liv. Jeg blev præsenteret for Oliver der boede i lejligheden med sin søster og var seriens hovedperson, samt en meget tatoveret fyr ved navn tiger der i serien skulle være Rosies “ejer”.

1

 

Rosie og jeg sad på et værelse og ventede på det var hendes scene og kunne gennem glasdøren se en masse mennesker gå forbi. Jeg kunne godt se at jeg havde set nogen af dem før, men kendis blind som jeg er anede jeg ikke hvem de var, eller jo jeg kunne genkende den skaldede kok 🙂 Men igennem den lukkede dør hørte jeg navne som kongen og klumpen.

4

I en pause fik jeg mulighed for lige at tjekke lejligheden ud, der var hjemmestudie og barskabet fortalte at vi nok var i hiphop eller lignende miljøet.

Efter en fælles lur (Rosie og jeg) var det tid til scene. Tiger var lidt nervøs for at gøre noget forkert, men Rosie var super cool og tog larm og kameraer i stiv pote, og da den skaldede kok sammenlignede hende med en rå kylling, fik hun fortalt ham hvad han lignede.

Efter optagelserne tog vi, trætte, toget hjem, og jeg skal da indrømme jeg lige måtte google hvem Oliver Gammelgård er. Og hvis Rosie får stjernenykker kan man vel godt forstå det hvor mange kan prale af at have sovet i Topgunns lejlighed og krammet med Dj Tiger.

Resultatet kan ses fra på søndag på TV2 Zulu i programmet “Fucking fornuftig”

2