Hermed nye fotos af killingerne, samt lidt yderligere info:

Fødelsdato: 08.02.2014
Far: DuPotemkine Brahma
Mor: Talk About WiggleWiggleWiggle

Begge forældre er testede HCM negative 26.05.2014

Killingerne er vaccinerede 2 gange, chippede og kastrerede/ steriliserede når de flytter hjemmefra, og har fået ormekur 3 gange. De har naturligvis EU-pas og Felis Danica stamtavle, og har alle pakket en lille kuffert med lidt foder, et lille tæppe samt lidt legetøj.

Lad mig præsentere dem:

Talk About Africa: Han er sort masket med blå øjne (sort siameser point) og bliver en stor flot hankat. Han er noget af det mest kærlige der findes, han kommer ofte forbi og deler kys ud, og han ELSKER at ligge i arm. Han er ikke bleg for at skubbe de andre til side, hvis hans søskende i forvejen ligger på mig. Han har den samme fantastiske hudkvalitet som hans far.IMG_3534

 

Talk About Twinkie Twinkle: Rød med kobberfarvede øjne. Hun er den mindste i kuldet, og også den frækkeste. Hun snakker lidt, og kurrer som en due af og til, hun er virkelig en sjov størrelse. Hun har en fantastisk hudkvalitet, men er ikke udstillingsegnet da hun både er for lille, og hendes stop er ikke-eksisterende.

IMG_3532

 

Talk About Rosie Rose: Rød masket med hvid (tonkineser point) – øjenfarven er ikke færdig endnu. Hun er den blide men selvstændige fra kuldet, og har en überfantastisk hudkvalitet. Hun er et oplagt udstillingsemne, hvis man har lyst til at udstille, men også en skøn kærlig nusseprinsesse.

IMG_3454